Kompart-Pomiar
  • Temperatura
  • | |
  • Wilgotność
  • | |
  • Ciśnienie
  • | |
  • Przepływ
  • | |
  • Pomiary w klimatyzacji i wentylacji

  • Czujnik temperatury
  • | |
  • Presostat
  • | |
  • Przetwornik ciśnienia
  • | |
  • Wiatromierz
  • | |
  • Miernik temperatury
  • | |
  • Termopara
Szukaj:
 
Strona główna » Oferta » Temperatura » Przetworniki temperatury czujniki temperatury do mięsa i wędlin (BATONU) typ TOPS1
 
czujniki temperatury do mięsa i wędlin (BATONU) typ TOPS1
czujniki temperatury do mięsa i wędlin (BATONU) typ TOPS1

czujniki temperatury do mięsa i wędlin (BATONU) typ TOPS1 , czujnik ze stali kwasoodpornej , przewód w izolacji silikonowej L=2m, Cena netto: 120,00 zł


Dowiedz sie więcej

Dokumentacja techniczna

czujniki temperatury DO MIĘSA I WĘDLIN, BATONU typ TOPS1

czujnik ze stali kwasoodpornej , przewód w izolacji silikonowej Lp=2m,
Cena netto: 120,00 zł
‰

Zakres pomiarowy: -50...200°C
‰ Element pomiarowy: Pt100, Pt500, Pt1000, inny
‰ Materiał osłony: stal 1.4541 (1H18N9T)

Czujniki temperatury z serii  TOPS1 stosowane do pomiaru temperatury  w przetwórstwie spożywczym, głównie temperatury mięsa i wędlin (batonu) w czasie gotowania, wędzenia itp.  Rękojeść ze stali nierdzewnej i ostro zakończona końcówka osłony z sensorem temperatury (o długości L=140mm), umożliwia sprawne wprowadzanie czujnika do badanego ośrodka (np. mięsa, batonu)

   
   
   
   
 
O firmie :: Oferta :: Nowości :: Kontakt
Projekt i wykonanie: UNINET Polska

Kompart-Pomiar S.C.

ul. Balicka 100, 30-149 Kraków, woj. małopolskie,
tel/fax: 012 626 07 89; tel/fax 012 648 02 09; kom 698 418 088; 694 777 356
biuro@kompartpomiar.pl
NIP: 6751322799