|
Pirometr ST630 |
|
Pirometr z celownikiem laserowym typ ST630, zakres pomiaru temperatury -20°C÷320°C. Cena netto: 150,00 zł
|
|
Pirometr typ ST-643 (-32...+760oC) |
|
Pirometr typ ST-643. Zakres pomiarowy: -32°C÷760°C, Rozdzielczość optyczna: 12:1 Współczynnik emisyjności: 0,1÷1,00. Dodatkowy pomiar sondą typ K . Pamięć 10 pomiarów. Cena netto: 316,00 zł
|
|
Pirometr ST672 (pomiar: -50°C÷1300°C) |
|
Pirometr ST672 z celownikiem laserowym, Zakres pomiarowy: -50°C÷1300°C, Rozdzielczość optyczna: 30:1, Cena netto: 715,00 zł
|
|
Pirometr Wysokotemperaturowy Typ ST677 |
|
Pirometr Wysokotemperaturowy Typ ST677, Zakres pomiarowy: -32°C÷1650°C, Duża rozdzielczość optyczna 50:1 co umożliwia pomiar z dużych odległości, cena netto: 820,00 zł
|
|
Pirometr ręczny ST25 |
|
Pirometr posiada dwupunktowy celownik laserowy, który identyfikuje średnice pola pomiarowego. Zakres pomiaru temperatury: -32 ... +535 oC. Cena netto:
|
|
Meterman IR608 |
|
Najprostszy pirometr przenośny o zakresie pomiarowym -18 ÷ 400°C z celownikiem laserowym. Rozdzielczość optyczna wynosi 8:1, współczynnik emisyjności 0,95 cena netto: 408,00 zł
|
|
Pirometr Fluke 62 |
|
Prosty, bezkontaktowy pomiar temperatury w zakresie -30...+500stC. Rozdzielczość optyczna 10:1, stały współczynnik emisyjności 0,95. Cena netto: 470,00 zł
|
|
Pirometr FoodPro |
|
Pirometr FoodPro / PoodPro Plus - Pirometry do pomiaru temperatury żywności FoodPro cena netto: PoodPro Plus cena netto:
|
|
AZ9811 - Pirometr z wewnetrzną drukarką i pamięcią pomiarów |
|
Pirometr AZ9811 z wewnętrzną rejestracją pomiarów, oraz wewnętrzną drukarką .Cena netto: 880,00zł
|
|
Profesjonalne piromerty z serii Fluke 60 |
|
Zakres mierzonej temperatury: -32 ... 760oC, rozdzielczość optyczna 1:50 Fluke 63 Cena netto: 201 Euro Fluke 66 Cena netto: 369 Euro Fluke 68 Cena netto: 475 Euro
|
|
|
|
Pirometr FoodPro zakres pomiaru temperatury: -30 oC do 200 oC jest wygodnym w użyciu bezkontaktowym termometrem (pirometrem) do pomiaru temperatury na powierzchni produktów spożywczych. Pirometr ten przeznaczony jest do dla każdego pracownika serwisów żywności, idealny do kontrolowana bezpieczeństwa żywności. Pirometr FoodPro szybko wykonuje pomiar na powierzchni żywności i sygnalizuje “właściwą„ (zielone światełko) albo “niewłaściwą” (czerwone światełko) temperaturę (funkcja HACCP Check). Pirometr FoodPro Plus (zakres pomiaru -35 oC do 275 oC łączy w sobie dwie technologie pomiaru temperatury: bezkontaktowy pomiar temperatury na powierzchni oraz pomiar temperatury wewnątrz produktu za pomocą wbudowanej sondy penetracyjnej. Sonda kontaktowa Pt100 (-40 oC do 200 oC) Wymiary sondy: średnica 3 mm, długość 80 mm Czasomierz: zintegrowany czasomierz, ustawiany od 10 sek. do 7 godz.59 sek.
- Dokładność pirometru (przy temperaturze otoczenia 23oC: ± 2oC
pomiędzy 0oC i 65oC: ±1 oC poniżej 0oC: ±1 oC ±0.1 oC /oC powyżej 65oC: ±1.5% odczytu
- Lokalizacja punktu pomiarowego za pomocą świetlnej plamki diodowej
- Emisyjność stała, odpowiednia dla produktów spożywczych
- Rozdzielczość optyczna 2.5 :1
- Zalecany zasięg pracy 25 mm do 250 mm
- Wyświetlacz temperatury 4 cyfry
|